EXCLUSIV | Cel mai emoționant moment al serii la nunta Adrianei Simionescu! Socrii mici, Cati și Adrian Minune au dansat îmbrățișați

17 07. 2024, 10:55

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a avut parte de o nuntă grandioasă, exact ca în povești,  duminică seara, într-o locație de evenimente din Tunari. Lume multă, bună și artiști de top, în jur de 1000 de persoane au onorat invitația lui Adrian Minune la nunta fiicei sale mijlocii, Adriana, cu alesul inimii sale, Nicu. Cuplul are împreună și o fetiță de un an de zile, pe Noa, așa că ziua nunții a mai avut un motiv de bucurie, și botezul fetiței Adrianei Simionescu, botezată chiar de  mătușa ei, sora miresei și fiica cea mare a lui Adrian Minune, Karmen.

Toata lumea a petrecut mai ceva ca în filme. Mesele și petrecerile au început cu o zi înaintea nunții și au continuat și pe 15 iulie, a doua zi după nunta copiilor, pentru că celebrul Adrian Minune a împlinit 32 de ani de relație cu mama copiilor săi și soția sa, Cati. Cunoscutul artist și soția lui, au oferit un moment foarte emoționant tuturor invitaților de la nunta fiicei lor mai mici, atunci când au dansat împreună, îmbrățișați și s-au pupat, la deschiderea petrecerii, Cati strângându-și emoționată soțul în brațe. Cei doi parteneri au crescut și educat împreună trei copii, pe Karmen, Adriana și Adrian Junior, de care sunt extrem de mândri acum, iar în seara de 14 iulie au devenit pentru prima oară socrii mici.

Cel mai emoționant moment al serii la nunta Adrianei Simionescu!

Adriana Simionescu a arătat ca o prințesă în ziua nunții ei și a botezului fetiței sale. A purtat o diademă bătută cu pietre prețioase care s-a asortat de minune cu rochia ei de mireasă. Tatăl ei a fost extrem de atent cu fiica sa și a condus-o la altar. Au fost multe lacrimi de emoție când părinții și frații și-au văzut sora îmbrăcată în rochia de mireasă, la petrecerea și hora dinaintea nunții care au avut loc la restaurantul lor din Ștefănești, în drumul spre biserică dar și în timpul slujbei și a cununiei religioase, însă cu toții au început să se mai relaxeze în momentul în care au ajuns la restauntul din Tunari unde a avut loc petrecerea de nuntă. Georgiana Lobonț, Andrei Bănuță, Adrian Minune, Florin Salam, Cocoș de la Călărași au fost printre artiștii care au cântat. Tzanca Uraganu, Axinte de la Vacanța Mare, Julia Chelaru, s-au aflat și ei printre invitați.

Ciao.ro a aflat chiar de la soacra mică ce îi transmite Cati Minune fiicei sale în ziua nunții și cum au copleșit-o lacrimile și emoțiile la nunta Adrianei.

Cum te simți ca soacră mică? Cum ai reacționat când ai văzut-o pe Adriana îmbrăcată în rochia de mireasă?

Sunt foarte fericită și foarte emoționată! Acum am ajuns la restaurant și încerc să mă liniștesc și să mă bucur de fericirea copiilor mei. Vreau să mă simt bine și să mă distrez alături de copiii mei, de invitați, de toți prietenii, de rudele noastre. Am avut multe de organizat și am fost destul de stresați. E prima oară când sunt soacră mică, Adriana este prima mireasă din familia mea, fata mea mai mare, Karmen, a făcut doar cununia civilă și e de părere că încă nu s-a creat locația în care să facă ea nunta…Nici nu am văzut bine mireasa și deja m-a bufnit plânsul. Am fost foarte emoționată la biserică. Orice mamă când își vede copilul așa, e un mare motiv de bucurie. Mi-am simțit cu adevărat fericirea în adâncul sufletului meu și mă bucur că toți copiii mei sunt sănătoși și au luat de la mine tot ce este mai bun și mai frumos.

Socrii mici, Cati și Adrian Minune au dansat îmbrățișați

La o zi după nunta Adrianei, imediat vă sărbătoriți și voi, părinții!

Da, noi împlinim în această seară, după 12 noaptea, pe 15 iulie, 32 de ani de conviețuire împreună.

A fost un moment emoționant între tine și soțul tău, aici, la restaurant, când ați dansat împreună!

Am avut un moment mai intim puțin, mai emoționant cu soțul meu, pentru că eu am momente de genul acesta când simt nevoia să mă conectez cu el, îl strâng tare în brațe și simt că mă încarc de bucurie.

Ce îi urezi Adrianei acum, în ziua nunții?

Ce poate să îi dorească o mamă copilului ei? Adrianei îi urez să fie cea mai fericită din lume, să rămână alături de soțul ei, să își bucure copilul cu prezența lor în casă și să dea mai departe ce au ei mai frumos și mai bun nepoților mei!